Olejar's Encyclopedia of Animals
Brown bear (Ursus arctos)
length: 180-210 cm
height: 90 - 150 cm
weight: 80-600 kg
geographic range: North America, east and west Europe, and northern Asia
habitat: forest
diet: omnivorous
colouring: brown
    
more about Brown bear
Animal Kingdom
Stats:
Number of entries: 156
Olejar's Encyclopedia of Animals, Copyright () Marian Olejar, Jr. 2006, All rights reserved.
Other projects: www.ys.sk :: Mathematical theorems :: Kniznica